PORTOFOLIU

Avem peste 500 de clienți la nivel național până în prezent, peste 1200 de proiecte aflate în diverse faze: evaluare, contractare, implementate cu succes sau durabilitate. Clienții sunt în principal firme private, inclusiv multinaționale, dar și universități și entități publice.

Beneficiarii proiectelor derulate până acum fac parte dintr-o multitudine de domenii de activitate, cum ar fi producție industrială, construcții, agricultură, zootehnic, acvacultură, turism, medical, energetic, cercetare, dezvoltare, inovare, proiecte de transfer tehnologic, incubatoare de afaceri, investiții în infrastructură IT (software + hardWare), parc industrial, autorități publice, altele.

Rata medie de aprobare a proiectelor depuse este peste 90%, fiind una dintre cele mai bune din țară. Avem o echipă de experți cu 20 angajați și peste 10 colaboratori de diverse profesii și specializări: economiști, juriști, experți contabili, auditori financiari, ingineri, arhitecți, specialiști IT; pe scurt, o echipă de profesioniști, având garanția calității și a colaborării pe termen lung, cu rezultate de succes, asumate de ambele părți, atât în domeniul privat, cât și public.

Punem accent pe calitate și seriozitate și investim constant în creșterea nivelului de competență al echipei.

Prin programe POS, POR, POC, POPAM, PNDR, EEA GRANTS sau Startup Nation, am facilitat finanțarea de proiecte ale unor companii din domenii precum construcții, IT, industrii prelucratoare, medicina, electronică, auto, agricultura, industria hoteliera, acvacultura și altele, asistând clienții de la depunerea documentației necesare obținerii fondurilor, la managementul și implementarea proiectului până la încasarea efectivă a banilor, inclusiv în perioada de durabilitate.

Până acum am realizat proiecte pentru:

Experiențe clienți