DESPRE NOI

Compania CRIUS a fost înființată în anul 2009 de către trei asociați CIUCIU CIPRIANGHERLEA CRISTIAN și HARAGOS CĂLIN, având drept domeniu principal de activitate consultanța în afaceri și management. Experiența îndelungată în domeniu, prezența neîntreruptă pe piața din România și structura constantă de management a firmei a determinat constituirea unei echipe stabile, profesioniste și dedicată atragerii de finanțări nerambursabile pentru sectorul public și privat.

Pentru obținerea de finanțări nerambursabile, CRIUS oferă servicii complete, asistând clientul în depunerea documentației necesare obținerii fondurilor, în managementul și implementarea proiectului până la încasarea efectivă a banilor și inclusiv în perioada de durabilitate.

Firma CRIUS are peste 500 de clienți la nivel național până în prezent, peste 1200 de proiecte aflate în diverse faze: evaluare, contractare, implementate cu succes sau durabilitate. Clienții sunt in principal firme private, inclusiv multinaționale, dar si universități și entități publice.

MISIUNE

VIZIUNE

STRATEGIE

MISIUNE

Misiunea noastră constă în oferirea de servicii complete, flexibile și integrate persoanelor juridice și autorităților publice, în vederea obținerii de finanțări nerambursabile specifice dezvoltării afacerii și totodată creșterea durabilă și sustenabilă a societății.

VIZIUNE

Viziunea CRIUS este de a deveni una dintre firmele de top în domeniul inovării și consultanței în afaceri prin obținerea și managementul fondurilor nerambursabile. Țintim să devenim o companie de top în domeniul inovării.

STRATEGIE

Strategia noastră este de a înțelege nevoile clienților și de a-i ajuta să își atingă potențialul maxim prin atragerea de finanțări nerambursabile în sprijinul lor.