Treci la conținutul principal

Despre noi

Construim împreună viitorul cu finanțări inovatoare

DESPRE NOI

Suntem consultanți în afaceri specializați în atragerea de finanțări nerambursabile din diverse surse, în principal fonduri europene și fonduri guvernamentale.

Realizăm documentațiile necesare obținerii finanțării, ne ocupăm de implementarea proiectelor, oferim asistență în perioada de monitorizare a proiectelor și oferim inclusiv servicii de consultanță tehnică.

Avem o experiență de peste 15 ani, 600+ clienți la nivel național, 1400+ proiecte în diverse faze și sute de milioane de euro atrași ca finanțare nerambursabilă, în principal pentru sectorul privat.

Echipa noastră este formată din 40 de angajați și colaboratori de diverse profesii și specializări: economiști, juriști, experți contabili, specialiști în domenii de interes respectiv energie, agricultură, cercetare și IT.

Avem birouri în Oradea, Buzău și Târgu Jiu și colaboratori în București, Timișoara, Hunedoara, Bacău și Râmnicu Vâlcea.

Am realizat proiecte pentru domenii variate: producție, construcții, turism, medical, IT, agricultură, zootehnie, acvacultură, energie, cercetare-dezvoltare-inovare și altele.

Punem accent pe calitate și suntem organizați într-un mod inovativ care ne permite să avem una dintre cele mai mari rate de succes din România.

VALORILE NOASTRE

  • Relația noastră cu clientul este una de parteneriat pe termen lung, un parteneriat în care toată lumea trebuie să câștige

  • Livrăm calitate
  • Suntem corecți în relația cu clientul și cu toți partenerii cu care lucrăm
  • Comunicăm profesionist cu clientul
  • Nu lăsăm lucruri nerezolvate, ne folosim competența și creativitatea pentru a rezolva spețele apărute în beneficiul clientului
  • Încercăm să evoluăm permanent și să ne îmbunătățim serviciile