OPORTUNITĂȚI

Creșterea afacerii prin inovare

► asistență de specialitate;
► consultanță tehnică de specialitate pe durata proiectului;
► creșterea afacerii prin inovare;
► atragere de fonduri publice și private;
► servicii tehnice;
► transfer tehnologic.

PLUSVALOARE

Punem accent pe calitate, seriozitate și investim mereu în creșterea nivelului de competență al echipei. Suntem mereu la curent cu noutățile din domeniu.

Servicii de consultanță în scopul inovării

Analize financiare, cost beneficiu, prospectarea pieței, studii de fezabilitate, consultanță în afaceri și alte servicii necesare pentru succesul proiectului.

Suport pe toată durata desfășurării proiectului, de la identificarea soluțiilor de finanțare și până la încheierea perioadei de monitorizare.

Centrul de transfer tehnologic

CRIUS a contribuit la înființarea Asociației de Transfer Tehnologic Transilvania (TTTC) pentru susținerea clienților în vederea creșterii competitivității economice, a gradului de inovare și a retehnologizării. Prin acest centru facilităm parteneriate între cercetători și parteneri externi. Având o echipă de specialiști, TTTC oferă suport în toate etapele cercetării: invenție, dezvoltare, patentare și mai apoi dezvoltarea afacerii. Jucăm un rol important în accelerarea dezvoltării cercetării de ultimă oră prin conectarea partenerilor cu cercetători de top, resurse și know-how.